Solstråle historie

Hej alle.

Her en lille solstrålehistorie som i disse tider med Corona corvid-19 måske kan løfte humøret lidt. Det løftede i hvertfald vores.

I Tina-ren gik vi vores lager igennem med henblik på at bestille vare hjem. Vi så, at vi havde 10 flasker håndsprit i overskud, og vi kunne egentligt derfor godt nøjes med, at bestille en lidt mindre portion hjem. Men fruen og dermed bossen i firmaet syntes, at vi i stedet skulle forære dem væk til nogen der trængte. Vi kontaktede derfor plejehjemmet i Vildbjerg "Kildehøj" og talte med forstanderen Jette Forbech, som bekræftede os i, at de meget gerne ville tage imod dem.

Dagen efter kørte jeg efter ordre fra fruen, til Kildehøj i Vildbjerg for at aflevere de 10 flasker som aftalt. Jeg blev modtaget af afdelingssygeplejersken på parkeringspladsen foran indgangen som tog imod flaskerne med et stort og varmt smil. Det var tydeligt, at disse flasker faldt i god jord og som tak, fik jeg en kurv med påskeliljer og lidt chokolade.

Kurven blev naturligvis overdraget til fruen og hun blev nu ejer af et stort og varmt smil.

I disse tider, hvor alt omkring os bære præg og spor af en presset dagligdag, med usikkerhed, bekymringer, og hvor mange må bære sorg, kan en lille gestus give hjertevarme og troen på, at det hele nok skal blive godt igen. 
Tusind tak til Kildehøj for kurven som fik min frue til at smile stort, faktisk så stort, at jeg fik en krammer og et kys, så nu er det mig der smiler stort.

Det er da en dejlig solstrålehistorie, synes i ikke det!😀

 

knus

Martin Schiermer

( Gift med fruen )