Corona fri

Kære kunder

I disse forfærdelig tider med Coronavirus og de følger vi ser, som forretninger der enten står stille, og for nogen endda, at må lukke, er vi i TINA-REN også bekymret.

Vi mærker også en kraftig nedgang og tænker lige som jer, hvornår mon vi alle kommer tilbage til en normal hverdag igen.!

Det er spørgsmål som vi ikke kan svare på, og i virkeligheden er der vel ikke nogen der kan svare på det. Men vi er sikre på, at en normal hverdag vil komme igen. Vi ser dansk samfundssind som aldrig før. Folk melder sig til via medier og rækker ud med hjælpende hænder til de som er svagere og som har brug for en hjælpende hånd. 

En hjælpende hånd kan vi også tilbyde. Hvorfor ikke benytte lejligheden til en hovedrengøring og hvor vi tillige afspritter alle dørhåndtag, alle flader hvor vi normalt vil sætte vores hænder, afspritter porcelænsvaske og toiletter, køleskabslåger, ovnlåger, emhætte paneler osv. 

Hvad skal det så koste? Og hvad med sikkerhed?

Først, sikkerhed - Fra vi ankommer og til vi kører igen, bære alle vores ansatte handsker, samt er de instrueret i sikkerhed omkring virus. De sikkerhedsinstrukser der er dem givet, bliver fulgt til punkt og prikke. Det er nemlig vores alles ansvar og interesse, at få bugt med Corvid-19 så effektivt og ordentligt, at den ikke kommer igen.

Hvad skal det så koste? - Det afhænger naturligvis af omfanget og tiden, men vi vil i denne tid gerne lave et exceptionelt godt tilbud, så ring til os og få en uvildig vurdering. En snak koster jo ikke noget 😊 Vi håber at høre fra dig.

 

Betina Schiermer

TINA-REN.