Måtte service

Foto: En kortluddet grå entremåtte.

TIna-ren kan nu tilbyde GulvMåtte-service til vores kunder.

Vi har indgået aftale med Møltrup i Vildbjerg og kan nu tilbyde alle vores kunder, en fordelagtig GulvMåtte service.

Uanset Måtternes størrelse, tilbyder vi vores eksisterende kunder en enhedspris pr. gulvmåtte til kr.68,- excl.m.

Hvordan fungere det? - Jo, vi gør det enkelte, at vi i forbindelse med vores øvrige besøg, tage din gulvmåtte op og ruller den sammen, og lægger i stedet en nyvasket og ren gulvmåtte. Det er nemt og enkelt.

Vi aftaler hvor tit man ønsker Måtteservice i intervaller, ugentligt, hver 14 dag, hver 3 uge eller månedligt.

Intervallerne kan løbende justeres, i det vi godt ved, at efteråret og vinter kan have en større smudsningsgrad og derfor et behov for hyppigere udskiftninger, end de øvrige måneder på året.

Vi laver ikke kontrakt på aftalen eller på anden måde binder dig til en serviceaftale og du kan frit fravælge eller vælge til, efter dit behov.

Vi kan tilbyde gulvmåtter i alle gængse størrelser og i 2 forskellige ludstørrelser, en kortluddet måtte som oftest bliver brugt på alle glatte gulve, og en langluddet måtte som bliver brugt ved entre til gulve med tæpper på.

Måtterne er med en sort gummi bund og grå/gråsort lud på oversiden.

Såfremt du/i selv har måtter med Logo på, kan vi godt servicere dem også, men det forventes at du/i derved selv har lagerført disse.

Skal man selv købe måtterne? Både ja og nej. Såfremt i selv køber måtter og lagerføre dem, finder vi en fordelagtig god pris på afhentning, vask og rens, samt ilægning.

Vi vil snarligt her på siden, lægge en liste op med standardmål på måtterne, hvorfra man så vælger den størrelse og antal der opfylde ens behov.

Hvordan ved jeg, at det er mine måtter? Måtterne bliver mærket med Navn på bagsiden, således sikres det, at det i hele tiden er dine egne måtter.

Kan man godt få Måtteservice hos jer, uden i forvejen at have en rengøringsaftale? - Nej, det kan man ikke. Dette tilbud gælder kun for vores eksisterende kunder, hvor vi i forvejen har indgået en rengøringsløsning.  

Vi håber hermed at kunne indfri mange af de henvendelser vi har fået og ser frem til, at mange vil benytte dette exeptionelle service tilbud.

Har du spørgsmål til dette, er man meget velkommen til at spørge os eller vores piger. 

 

Knus

Betina Schiermer