Tina-ren afdeling Vinderup

Hej og velkommen til vores nye "Afdeling Vinderup"!

Tina-ren har fået mange henvendelser fra Vinderup og opland, faktisk så meget, at vi nu har åbnet en afdeling i Vinderup.

Vinderup afdelingen skal imødekomme henvendelser fra den sydvestlige del af Limfjorden, fra Skive til Hurup, Agger, Thyborøn, Harboøre, Lemvig, Struer, Hvidbjerg, samt Venø og Mors.

Det er et stort område som ville udløse en betragtelig kørselsomkostning. Men ved at have udkørsel fra Vinderup, spares rigtigt mange kroner, hvilket skal kommer vores kunder i de områder til gode.

Ud over det, tilbyder afdeling Vinderup nøjagtigt det samme som i Tina-ren's hovedafdeling, nemlig en god og kvalitetsbevist rengøring til Private og Erhverv, med focus i en høj standart til en fornuftig pris.

Det bør også nævnes, at vores personale i Vinderup afdelingen kommer fra de selvsamme områder. Dette lokale islæt tror vi på, bliver godt modtaget samt yder en tryghed for jer kunder i det lokale kendskab. Vi er ikke en fremmed, vi taler sproget.

Og selvfølgelig, så smiler vi altid til vores kunder, ikke fordi vi skal, men fordi vi oprigtigt kan lide det vi gør. Et godt smil skabe en god kontakt og fylder os alle med en positiv indstilling, og sidst, pas på, DET SMITTER. 😋 

 

Vi ses.