25-12-2021

Julen 2021

Kære alle.

Dette år 2021, har nok været det mest turbulente år, siden corona blev en kendsgerning i vores alle's liv. Vi har aldrig før haft så travlt som nu, og vi må dagligt erkende en magtesløshed overfor de mange henvendelser vi får. 
Vi forsøger med alt, at skaffe flere hænder, men der er ingen at få.

Samtidigt med, at virussen florere, nu med nye varianter, se vi også at priserne stiger. Alt er blevet dyrere hvorfor driftsomkostninger stiger. Det betyder så, at vi har måtte hæve timeprisen således der bliver en balance. Og som vi bedst troede, at vi havde fundet det rigtige niveaue, fortsætter priserne med at stige uhæmmet. Hvornår rammer vi loftet?

Vi er i Tina-ren heldige i, at kunne fastholde de fleste af vores dygtige medarbejdere. Dette har muliggjort, at vi har kunnet løfte de fleste opgaver med samme resultat og niveau, som det vi er kendte for. Til alle vores medarbejdere skal der herfra lyde en oprigtigt og dybfølt tak.

Til vores kunder, som jo er dem der betaler hele gildet, siger vi ligeledes også hjerteligt tak. Tak for jeres loyalitet og forståelse. 

Vi håber 2022 bliver det år, hvor tingene finder et naturligt leje og stabilitet, i hvilket vi alle kan få vejret igen uden masker og sprit.

Til alle ønsker vi herfra, en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår.

 

Betina og Martin Schiermer

TINA-REN.