28-11-2019

Julehilsen 2019

Året 2019 er ved at nå til ende, og vi kan igen konstatere, at det går forrygende godt.

Vi har travlt og hænger i for at imødekomme alle henvendelser, hvilket også i år er lykkedes ganske godt. Vores personale er blevet yderligt udvidet, sidst med 2 dygtige piger der ved siden af deres studier, bruger nogle timer hos os.

Vi har også i år fundet tiden til at besøge Dansk Rengøringsmesse som i år blev afviklet i Odense. Her var der virkelige mange gode ting og hvoraf nogle, som vi vil prøve at implicere i dagligdagen. Der blev også skabt nogle gode kontakter til grossister såvel kollegaer, og gensidige erfaringer gav anledning til nytænkning i en grad der kunne få selv de allerstørste til at snurrer.

Vi har succes og ordrebogen er fuld, hvilket vi er meget taknemmelig for. Vores opskrift på rengøring med focus på kvalitet samt effektivitet, fungerer "Spot On". Dette kan så også kun lade sig gøre, fordi vi har nogle helt igennem proffesionelle, dygtige og engageret medarbejdere der lever op til vores koncept, og gør det med et smil.

Men et super stærkt personale er ikke nok alene. Der skal også være kunder, og det må vi sandelige sige at der er. Dette er både erhverv og private som støtter og bakker op omkring os, og hvor vi sammen finder løsninger der fungere.

Så til vores personale,og vores samarbejdspartnere og til jer kære kunder, vil vi sige tusind tak for i år og vi glæder os til 2020.

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. 

 

Hilsen

Betina & Martin Schiermer