Julehilsen

28-11-2019

Året 2019 er ved at nå til ende, og vi kan igen konstatere, at det går forrygende godt.

Vi har travlt og hænger i for at imødekomme alle henvendelser, hvilket også i år er lykkedes ganske godt. Vores personale er blevet yderligt udvidet, sidst med 2 dygtige piger der ved siden af deres studier, bruger nogle timer hos os.

Vi har også i år fundet tiden til at besøge Dansk Rengøringsmesse som i år blev afviklet i Odense. Her var der virkelige mange gode ting og hvoraf nogle, som vi vil prøve at implicere i dagligdagen. Der blev også skabt nogle gode kontakter til grossister såvel kollegaer, og gensidige erfaringer gav anledning til nytænkning i en grad der kunne få selv de allerstørste til at snurrer.

Vi har succes og ordrebogen er fuld, hvilket vi er meget taknemmelig for. Vores opskrift på rengøring med focus på kvalitet samt effektivitet, fungerer "Spot On". Dette kan så også kun lade sig gøre, fordi vi har nogle helt igennem proffesionelle, dygtige og engageret medarbejdere der lever op til vores koncept, og gør det med et smil.

Men et super stærkt personale er ikke nok alene. Der skal også være kunder, og det må vi sandelige sige at der er. Dette er både erhverv og private som støtter og bakker op omkring os, og hvor vi sammen finder løsninger der fungere.

Så til vores personale,og vores samarbejdspartnere og til jer kære kunder, vil vi sige tusind tak for i år og vi glæder os til 2020.

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. 

 

Hilsen

Betina & Martin Schiermer

31-12-2018

Året 2018 har været et ret turbulent år, hvor vi har måtte sige farvel til enkelte medarbejdere og velkommen til nye.
Året har været præget af travlhed og nye udfordringer, hvilket har løftet Tina-ren.
Vi har nu en langt større erfaring og føler os godt påklædt til at imødekomme alle udfordringer.
Vi går ud af året endnu stærkere og solideret, og med gode forventninger til 2019, hvor vi har planlagt større ændringer og tiltag. Lad os slutte dette indlæg med en tusinde tak til vores medarbejdere og kunder. Uden jer kunne dette her jo slet ikke lade sig gøre.
Og sidst, en tak til min familie, mand og børn som altid støtter op om Tina-ren.

Godt nytår til alle

Knus

Betina Schiermer

18-12-2017

Kære Kunder og Ansatte

Året 2017 blev et kanon-år. Tina-ren har vokseværk hvilket vi dels har kunnet mærke i den stigende efterspørgsel og dermed også vores mulighed for at skabe en stærk profil og som i, kære kunder, har gjort os muligt.

Tina-ren har derfor også måtte udvide personalegruppen og vi tror på, at vi igennem og med de nye medarbejdere, kan leverer et fortsat stærkt og kvalitetsfyldt produkt i fremtiden.

Vi siger hermed tak til alle vores kunder, for jeres støtte og opbakning, og tak til vores ansatte for veludført arbejde.

Hermed ønsker vi alle og deres familier, en glædelig jul og rigtigt godt nytår.

 

Venlig hilsen

Betina Schiermer

Boss / Tina-ren.