Julehilsen 2021

25-12-2021

Kære alle.

Dette år 2021, har nok været det mest turbulente år, siden corona blev en kendsgerning i vores alle's liv. Vi har aldrig før haft så travlt som nu, og vi må dagligt erkende en magtesløshed overfor de mange henvendelser vi får. 
Vi forsøger med alt, at skaffe flere hænder, men der er ingen at få.

Samtidigt med, at virussen florere, nu med nye varianter, se vi også at priserne stiger. Alt er blevet dyrere hvorfor driftsomkostninger stiger. Det betyder så, at vi har måtte hæve timeprisen således der bliver en balance. Og som vi bedst troede, at vi havde fundet det rigtige niveaue, fortsætter priserne med at stige uhæmmet. Hvornår rammer vi loftet?

Vi er i Tina-ren heldige i, at kunne fastholde de fleste af vores dygtige medarbejdere. Dette har muliggjort, at vi har kunnet løfte de fleste opgaver med samme resultat og niveau, som det vi er kendte for. Til alle vores medarbejdere skal der herfra lyde en oprigtigt og dybfølt tak.

Til vores kunder, som jo er dem der betaler hele gildet, siger vi ligeledes også hjerteligt tak. Tak for jeres loyalitet og forståelse. 

Vi håber 2022 bliver det år, hvor tingene finder et naturligt leje og stabilitet, i hvilket vi alle kan få vejret igen uden masker og sprit.

Til alle ønsker vi herfra, en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår.

 

Betina og Martin Schiermer

TINA-REN.

 

16-12-2020

Nu nærmer vi os årets afslutning og hvilket et år det har været.

2020 blev et år som vi alle nok aldrig vil glemme. Ingen havde i deres vildeste fantasi kunnet forudse, hvilke tragedier Corona virus var skyld i, med både økonomisk og menneskelige omkostninger. I Tina-ren mistede vi ca.70% af vores kunder fra den ene dag til den anden. Det gjorde, at vi måtte omstrukturere og bruge alle vores resurser på overlevelse. Et gammelt ordsprog siger, at det er i nøden man skal kende sine venner. Det har vi mærket tydeligt, og vi vil derfor gerne rose og sige tak til vores fantastiske personaler, som har ydet langt ud over hvad man kunne forvente. En stor tak til vores kunder skal også gives, i det vi i dag har fået alle kunder tilbage, samt ringer telefonen hver dag med nye kunder. Vi har indhentet det vi tabte og er igen godt etableret. 
I dag kan vi så forstå, at virus-truslen igen viser sit grimme ansigt og at vi alle må se os sat tilbage som i starten. Nu er der bare den forskel, at vi ved hvad der skal gøres og at vi har styrken til at gøre det. 

Martin og jeg vil gerne sige tak til alle og ønsker alle en rigtig glædelig jul, samt et rigtigt godt nytår. 

Vi ses i 2021 ❤️

knus til alle 🤶🏻

Betina Schiermer

Tina-ren.

28-11-2019

Året 2019 er ved at nå til ende, og vi kan igen konstatere, at det går forrygende godt.

Vi har travlt og hænger i for at imødekomme alle henvendelser, hvilket også i år er lykkedes ganske godt. Vores personale er blevet yderligt udvidet, sidst med 2 dygtige piger der ved siden af deres studier, bruger nogle timer hos os.

Vi har også i år fundet tiden til at besøge Dansk Rengøringsmesse som i år blev afviklet i Odense. Her var der virkelige mange gode ting og hvoraf nogle, som vi vil prøve at implicere i dagligdagen. Der blev også skabt nogle gode kontakter til grossister såvel kollegaer, og gensidige erfaringer gav anledning til nytænkning i en grad der kunne få selv de allerstørste til at snurrer.

Vi har succes og ordrebogen er fuld, hvilket vi er meget taknemmelig for. Vores opskrift på rengøring med focus på kvalitet samt effektivitet, fungerer "Spot On". Dette kan så også kun lade sig gøre, fordi vi har nogle helt igennem proffesionelle, dygtige og engageret medarbejdere der lever op til vores koncept, og gør det med et smil.

Men et super stærkt personale er ikke nok alene. Der skal også være kunder, og det må vi sandelige sige at der er. Dette er både erhverv og private som støtter og bakker op omkring os, og hvor vi sammen finder løsninger der fungere.

Så til vores personale,og vores samarbejdspartnere og til jer kære kunder, vil vi sige tusind tak for i år og vi glæder os til 2020.

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. 

 

Hilsen

Betina & Martin Schiermer

31-12-2018

Året 2018 har været et ret turbulent år, hvor vi har måtte sige farvel til enkelte medarbejdere og velkommen til nye.
Året har været præget af travlhed og nye udfordringer, hvilket har løftet Tina-ren.
Vi har nu en langt større erfaring og føler os godt påklædt til at imødekomme alle udfordringer.
Vi går ud af året endnu stærkere og solideret, og med gode forventninger til 2019, hvor vi har planlagt større ændringer og tiltag. Lad os slutte dette indlæg med en tusinde tak til vores medarbejdere og kunder. Uden jer kunne dette her jo slet ikke lade sig gøre.
Og sidst, en tak til min familie, mand og børn som altid støtter op om Tina-ren.

Godt nytår til alle

Knus

Betina Schiermer

18-12-2017

Kære Kunder og Ansatte

Året 2017 blev et kanon-år. Tina-ren har vokseværk hvilket vi dels har kunnet mærke i den stigende efterspørgsel og dermed også vores mulighed for at skabe en stærk profil og som i, kære kunder, har gjort os muligt.

Tina-ren har derfor også måtte udvide personalegruppen og vi tror på, at vi igennem og med de nye medarbejdere, kan leverer et fortsat stærkt og kvalitetsfyldt produkt i fremtiden.

Vi siger hermed tak til alle vores kunder, for jeres støtte og opbakning, og tak til vores ansatte for veludført arbejde.

Hermed ønsker vi alle og deres familier, en glædelig jul og rigtigt godt nytår.

 

Venlig hilsen

Betina Schiermer

Boss / Tina-ren.