Damprengøring.

Kvalitetsrengøring med moderne damprenser - vores nye teknik er uovertruffent effektiv. Den gør rent, hvor traditionel rengøring ikke klarer det. Dampen kommer ind og gør 100% rent i kroge, hjørner og på steder, hvor børster og klude ikke kan komme ind.

Eksempler er legetøj, sorte fuger, skridsikre gulve, toiletter, revner ved armaturer og skimmelsvamp i baderum. Damprenseren fjerner desuden urinlugt i fuger samt klinker.

Damprensning kan bruges med stor fordel i børnehaver, skoler, svømmehaller, sygehuse, levnedsmiddelindustrien, hoteller, spa, restauranter, kollektivtrafik og andre miljøer, der kræver rengøring ud over det sædvanlige - med et minimum af vandforbrug.

Med damprensning kan man hurtigt og enkelt helt befri de overflader, der skal gøres rene - for snavs, bakterier og andre uønskede organismer. Du er sikker på et imponerende rengøringsresultat, hvor du samtidig skåner miljøet, fordi der ikke indgår allergifremkaldende rengøringskemikalier i løsningen.

Perfekt Damp.

Vi kan med vores damprenser klare alle rengøringsproblemer. Rent vand klarer alle miljøkrav. Kombinationen er ideel og eftertragtet. Damprensning - for optimal rengøring, ikke kun almindelig rengøring.

Damprengøring er desuden både skånsom og effektiv ved rengøring af stort set alle former for flader og materialer.

Damp rengør naturligt. Derfor behøver vi ikke at bruge rengøringsmidler. Og da det betyder, at maskinerne ikke efterlader restprodukter fra rengøringsmidler, holder overfladerne sig længere rene. De rengjorte overflader bliver desuden mere modstandsdygtige over for bakterier.

Alle kvalitetsproducenter af damprengøringsmaskiner ved, hvor vigtig en konstant damptemperatur er. Damprensning og desinfektion kræver en høj temperatur, der konstant holder sig på samme niveau for at være så effektiv som muligt. Vi sikre igennem vores valg af professionelle maskiner, at kunne levere det bedste resultat.

Sikkerhed / Arbejdsmiljø.

Da maskinen arbejder med tør og konsistent damp, vil der ikke være en tæt tåge af damp og partikler af snavs i lokalet. Det betyder desuden, at vores medarbejdere ikke bliver våde eller indånder snavset damp.

 

Understående her, kan du klikke og se en præsentationsvideo med blot én af vores samarbejdspartnere.  God fornøjelse.

http://www.karcher.dk/dk/Underholdning/Videoer/Produktvideoer_hus_og_have.htm